Open dag
comments 4

Open dag: zaterdag 22 september

Onze vierde open dag komt eraan: op zaterdag 22 september zijn vijf van de zeven tiny houses geopend. Van 13.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om de huisjes te bekijken, de bewoners het hemd van het lijf te vragen en over ons mooie terrein met oude appelboomgaard te struinen. Ook voor kinderen is er ruimte genoeg om lekker te spelen. En mocht je nog boeken hebben liggen die je niet meer leest, dan kun je deze kwijt in onze Tiny Bieb! Ook leuk om zelf even in te snuffelen of er iets van je gading bij zit 🙂

Kijk voor meer informatie en het adres in onze agenda. We zien je graag zaterdag 22 september!

4 Comments

 1. Joep Timmer says

  Graag kom ik a.s. zaterdag (22-sep) naar jullie open dag. Dien ik me daarvoor aan te melden?

  • Gerbrand van der Weg says

   Beste Joep, aanmelden is niet nodig. We vinden het handig als je je bij ons Facebookevenement op ‘Gaat’ zet, maar het hoeft niet. Graag tot zaterdag!

 2. Hoi,

  Organiseren jullie dit jaar nog een open dag? We zijn aan het kijken of we zelf ook in een tiny house willen wonen. We zouden graag de huisjes van binnen willen bekijken voor een betere indruk.

  Groetjes,

  Yin en David

  • Natasja Oosterloo says

   Hallo Yin en David,

   Dit jaar zijn er geen open dagen meer, omdat de kans dat het slecht weer is deze maanden te groot is. Vanaf het voorjaar 2019 houden we weer open dagen. Hou onze website in de gaten voor de data.

   Groetjes, Natasja

Geef een reactie