Evenementen
Leave a comment

Bezoekers genoten van een divers programma tijdens Gluren bij de Buren

Regen, regen, regen, dat waren de voorspellingen voor zondag 10 februari. Alle vijf de tiny houses hadden zich goed voorbereid op veel nattigheid: er lagen hoesjes voor om de schoenen klaar, de vloer werd hier en daar bedekt met kleden en handdoeken en op het terrein waren modderige paadjes strategisch afgedekt. Gelukkig viel de regen uiteindelijk heel erg mee: pas aan het eind van de middag kwamen de buien echt op gang. De vijf artiesten konden dan ook in totaal zo’n 150 bezoekers laten genieten van hun kunsten!

Gluren bij de Buren is een landelijk evenement waarbij huiskamers dienen als podium voor lokaal talent. In Tiny Village Kleinhuizen was er een mooie diversiteit aan artiesten te bewonderen: sfeervolle Scandinavische klanken door Telys, de mooiste Nederlandstalige covers akoestisch gebracht door het Dicky Rosewater Trio, intieme liedjes begeleid op gitaar door singer-songwriter Robbert Redert, swingende gypsy muziek door vader en zoon van Duo de Kleer en Dagmar Heijsteeg las voor uit haar roman en nam meteen een podcast daarvan op.

De bezoekers genoten zichtbaar van de kunsten die werden vertoond in de tiny huiskamers en konden daarnaast meteen ervaren hoe knus én toch ook ruim een tiny house is. Verdeeld over vijftien optreden mochten de vijf huisjes zo’n 150 mensen verwelkomen. In elk huis stond een hapje en een drankje klaar, maar ook in het koffiehuisje aan het begin van het terrein konden mensen zich warmen aan een gratis kopje koffie of thee, mét iets lekkers erbij. Onder het afdakje werd druk nagepraat over de ervaringen van de dag.

Wij hebben enorm genoten van Gluren bij de Buren! Dank aan alle bezoekers, de organisatie van Gluren, de tinyhousebewoners én de artiesten voor het mogelijk maken van deze super middag!

Hieronder kun je nog even nagenieten:

Duo De Kleer
Robbert Redert
Dicky Rosewater Trio
Telys
Man op de Maan – Dagmar Heijsteeg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.