Uncategorized
Leave a comment

Een geslaagde fuif op het veld

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de Veldfuif! Na vele voorbereidingen was zaterdag de dag dat alles bij elkaar kwam. De weergoden waren gedeeltelijk tegen ons, maar grotendeels met ons. Het was extra genieten toen de zon eenmaal doorbrak.

En wat was het leuk! Voor zowel ons als organisatie maar nog belangrijker voor de bezoekers. Ze hebben kennis kunnen maken met muzikaal talent uit Nieuwegein tot Limburg, onder het genot van een Pakistaans hapje, een vers patatje en heerlijke koffie. Van vrolijke gipsy muziek tot Nederlandse hiphop. Met als afsluiter George Kush Collective, die menig harten hebben veroverd. Goeie muziek, mooie teksten en zichtbare liefde en vriendschap in de groep die voor een gemoedelijke sfeer zorgde. Deze liefde heeft de band teruggekregen in de vorm van vele knuffels vanuit het publiek. We hopen dat we op deze manier verzekerd zijn van een optreden voor de volgende editie.

Niet alleen muzikaal talent was te ontdekken, ook het creatieve talent van de bezoekers werd aangewakkerd. Samen met het Repair Café werden er tassen gemaakt van oude t-shirts. De kinderen konden hun beide talenten ontwikkelen en een eigen muziek instrument knutselen.

Tassen maken met Repair Café

De dag werd afgesloten met de film ‘Ongebonden’ van Goed Gebuurt. Even relaxen in de appelboomgaard met een inspirerende documentaire over jongeren die op een andere manier wonen en hun leven inrichten.

We willen graag iedereen bedanken die ons geholpen hebben de eerste editie van de Veldfuif waar te maken. De samenwerkingen uit de Nieuwegein en omstreken, de partijen die ons financieel hebben ondersteund en iedereen die een deel heeft uitgemaakt van de organisatie vooraf, tijdens en na het festival!

De Veldfuif werd mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.