Open dag
Leave a comment

Eerste open dag van 2019: gezellige drukte

Zaterdag 6 april gooiden zes van de acht huisjes hun deuren voor het eerst in 2019 weer wagenwijd open: bezoekers waren van harte welkom om een kijkje te komen nemen. En dat lieten veel mensen zich geen tweede keer zeggen. Het was van 13 tot 16 uur flink druk, met soms een rijtje wachtende mensen voor de deuren. Gelukkig scheen het zonnetje en kon er ook genoten worden van een kopje thee of koffie aan de picknicktafels op de gemeenschappelijke plek.

De bezoekers kwamen met verschillende redenen naar Tiny Village Kleinhuizen. Door een aantal publicaties in lokale media mochten we een flink aantal stadsgenoten verwelkomen. Zij waren vooral nieuwsgierig naar wat een Tiny Village nu precies is, wat de reden is dat we zo wonen en natuurlijk hoe de huisjes er van binnen en buiten uitzien! Ook waren er weer veel mensen die zelf bezig zijn met het ontwerp of de bouw van een tiny house; zij kwamen inspiratie opdoen en proberen met gerichte vragen een beter beeld van hun eigen wensen en behoeften te krijgen. We vinden het erg leuk dat we op deze manier mensen kunnen helpen hun droom waar te maken.

Ook het AD Utrecht kwam gezellig langs om een uitgebreide reportage te maken. Zij interviewden bewoners Gerbrand en Natasja en een aantal bezoekers. Daarvan maakten ze een artikel dat zowel online als in de papieren krant te lezen is. Ook schoten ze materiaal voor een leuke video, die een mooi beeld geeft van het leven in een tiny house. De video vind je bovenaan het online artikel.

Kon je afgelopen zaterdag niet langskomen? Niet getreurd! Op zaterdag 4 mei 2019 is de volgende open dag, welkom!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.