Open dag
comments 4

Virtuele tour: kijk binnen in tien huisjes!

Open dagen kunnen we helaas niet organiseren i.v.m. corona. Jammer, want we hebben op onze vorige plek in Nieuwegein gemerkt hoe zeer het binnenkijken in een tiny house werd gewaardeerd. Even de ruimte ervaren, vragen stellen aan de bewoners en geïnspireerd raken of je verwonderen over de slimme keuzes die bewoners van een tiny house maken. 

Wat fysiek niet mogelijk is, kan nu virtueel wel! Op onze homepage en in de foto onderaan deze blog kun je nu in tien huisjes binnenkijken. De tiny houses zijn gefotografeerd met een 360-gradencamera, waardoor je het idee krijgt middenin het huis te staan. Je kunt om je heen, naar beneden en naar boven kijken. Zo krijg je, ondanks dat je er niet écht bent, toch een gevoel van de grootte en indeling van het tiny house. 

Op de dronefoto zie je bolletjes waar je op kunt klikken. Je kunt bij tien huisjes binnenkijken, maar ook op twee plekken op het terrein ‘staan’ en rondkijken. Zo geven we je een beeld van hoe en waar de vijftien huisjes in Tiny Village Kleinhuizen staan en hoe het terrein er nu uitziet. 

Wat we heel gaaf vinden aan deze virtuele tour is de kwaliteit van de foto’s en wat je allemaal kunt doen en zien. Je kunt op zowel de drone- als de 360-gradenfoto’s flink inzoomen en je kunt alle kanten op draaien. Geweldig werk van dronepiloot en 360-gradenfotograaf Wiebe de Jager van Dronewatch! Probeer dus vooral alle functies uit en kijk lekker rond in ons tiny dorpje vanuit je luie stoel. We wensen je daar veel plezier mee!

 

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.