Uncategorized
Leave a comment

Wij gaan verplaatsen

Waarschijnlijk was het al duidelijk: er was flink wat activiteit te zien rondom Kleinhuizen. De oude boomgaard hier in Nieuwegein wordt aankomende jaren klaargemaakt voor een volgend project, nieuwbouw langs het water. Na veel praten, bellen en hulp van meedenkende en enthousiaste mensen hebben wij een nieuwe locatie gevonden voor Kleinhuizen: Kamp van Zeist in de Gemeente Zeist. 

Het terrein heeft vele verschillende bestemmingen gekend en zal in de toekomst teruggegeven worden aan de natuur. In de tussentijd gaan wij, in samenwerking met HOD en het Rijksvastgoedbedrijf, waken over het terrein en het een zetje geven in de goede richting: natuur. Wij zullen het terrein gaan bewonen met in totaal 15 huisjes, een uitbreiding van het Kleinhuizen in Nieuwegein. De overige 7 plekken zijn inmiddels al ingevuld en we hopen het  nieuwe jaar in te luiden met alle nieuwe bewoners. Binnenkort zal er meer informatie verschijnen over en rondom onze nieuwe locatie nabij Soesterberg. 

We kijken terug op een prachtige periode in Nieuwegein. Tijdens negen open dagen, een geslaagd zomerfestival de Veldfuif, Gluren bij de Buren, twee NL-doet Dag, buurtborrels en meer dan een dozijn rondleidingen hebben wij ons van ons beste kant laten zien en hebben wij de beste kant van anderen ervaren. 

We willen graag BPD en KondorWessels bedanken voor het beschikbaar stellen van het terrein voor ons startende project. En LBP|Sight voor de fijne relatie die we als buren met elkaar hadden. Dank ook aan de gemeente Nieuwegein en Club Rhijnhuizen voor het openstaan voor een project met deze redelijk nieuwe en onbekende woonvorm. En uiteraard dank aan alle partijen en omwonenden die ons steun, in welke vorm dan ook, hebben gegeven in de afgelopen twee jaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.